Tømrer i Birkerød og omegn

Søger du en professionel tømrer, der kan løse dine tømreropgaver? Så er du landet det rette sted.

Professionel tømrer i Birkerød med årelang erfaring

Søger du en professionel tømrer i Birkerød, der kan løse dine tømreropgaver? Så er du landet det rette sted.

Abildbyg ApS har eksisteret i seks år, men vi har mere end 30 års erfaring med det, vi laver. Vores kunder kommer primært fra Birkerød, Farum & Allerød, men har du brug for tømrerarbejde andre steder, må du endelig kontakte os.

Der er ikke nogen begrænsninger på, hvad vi kan tilbyde jer, og vi tager også gerne et kig på din specialopgave.

Som tømrer beskæftiger vi os med inventar såsom:​

  • ​Køkkener
  • Døre og vinduer
  • Reoler
  • Diverse reparationer
  • Mindre tømreropgaver

Skellet mellem tømrere og snedkere er i dag ikke så stor, medmindre en af faggrupperne har specialiseret sig inden for en bestemt genre. Vi udfører alt inden for mindre tømrer- og snedkerarbejde.

​Hvad koster en tømrer?

Det er svært at anslå en fast pris på en tømrer. Det er det, fordi priserne selvfølgelig afhænger af, hvilket stykke tømrerarbejde, vi skal udføre for dig.

Dog lover vi, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Du kan derfor være helt sikker på altid at få et rigtig godt tilbud her hos os, når du indhenter en pris.

Vi går meget op i, at vores arbejde er i meget høj kvalitet. Det gør vi, fordi vi selvfølgelig selv skal kunne stå inde for det stykke arbejde, vi udfører, men også fordi, vores kunders tilfredshed er det absolut vigtigste for os. Ring til os i dag på  40 11 86 33 og få et uforpligtende tilbud.

Find din tømrer i dag

Kontakt os på 40 11 86 33, og få et uforpligtende tilbud på den opgave, vi skal løse for dig, om du så er privat- eller erhvervskunder.

Vi glæder os til at hjælpe dig!