Elektriker i Birkerød og omegn

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser i Birkerød, Farum og Allerød.

Din elektriker i Birkerød

​Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser i Birkerød, Farum & Allerød. Vores elektrikere er fagudlærte og sætter en dyd i at gennemføre den enkelte opgave samt tilfredsstille kunden. Hvis du mangler en elektriker i Birkerød kan du altid regne med os.

Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, så du får netop de installationer til det budget, som du ønsker.

Vi lægger vægt på at udføre alt arbejde professionelt

​Det betyder bl.a., at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst. Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer. Fra elvarmen til stikkontakter og hårde hvidevarer.​

​Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne professionelt og i en håndevending.

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien. Ring til os i dag på  40 11 86 33 og få et uforpligtende tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud

Har du brug for en elektriker i Birkerød eller omegn?

Kontakt os på 40 11 86 33, og få et uforpligtende tilbud på den opgave, vi skal løse for dig, om du så er privat- eller erhvervskunder.

Vi glæder os til at hjælpe dig!